Kapatmak için ESC'ye basın

Orta segmentin krallarından biri denince akla gelen Volkswagen Passat, sekizinci nesil Türkiye’ye 2020 yılında makyajlanmış halde gelecek!

Mayıs ayından beri Avrupa’da satılıyor.

Tasarım Hakkında;

Makyajlanmasında en önemli detay ön bölümde ön ızgaranın büyüyüp tamponun daha farklı görünüm sunduğu ikinci bakışta göze çarparken farlar daha keskin bir hale getirilmiş.

Farlarda ki LED’ler artık standart ve ilk olarak Touareg’te karşımıza çıkan LED matriks farlar da opsiyonel olarak sunuluyor.

Passat yazısı artık bagaj kapısının tam ortasında. Arka bölümde aydınlatma grubunda desen değişikliğine gidilirken akış efektli sinyaller de yeniliklerin arasında.

Volkswagen Passat

İç Tasarım (Kokpit) Hakkında;

Elden geçirilen kokpitte daha önceki modellerde şık bir analog saatin süslediği üst bölümdeki boşluğu artık dörtlü flaşör düğmesi ve soğuk bir “Passat” logosu yer alıyor. Gösterge tablosu artık dijital olması ayrı bir sportiflik katıyor. (Alt paketlerde analog gösterge mevcut.)

Elektronik sürüş yardımcısı “IQ.Drive” ile sunulacak olan yeni Passat, ikinci seviye kısmi otonom sürüşü destekleyen otomobilde daha önceki Passat GTE‘de sunulan elektromekanik fren gücü arttırıcısı da tüm versiyonlarda sunuluyor.

Volkswagen Passat

Yazar Hakkında

Admin

TeknolojiSeven.com admini.

Yazarın toplam yazısı:

266

Yorum yap (Bu yazıya ilk yorum yapan siz olun!)

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir