Kapatmak için ESC'ye basın

İBB tarafından birçok insana sunulan İBB Wi-Fi hizmetinde kotalar, 28 ve 29 Ekim tarihlerinde Cumhuriyet Bayramı kutlamaları nedeniyle kaldırılacak.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), Türkiye Cumhuriyeti’nin 97. kuruluş yıldönümü kutlamaları için 28 Ekim Çarşamba ve 29 Ekim Perşembe günlerinde İstanbullular için internet kotalarını kaldırma kararı aldı.

Yapılan açıklamalara göre İBB iştiraki İSTTELKOM tarafından sağlanan İBB Wi-Fi hizmeti, iki gün boyunca sınırsız olacak. İstanbul genelinde hizmet vermekte olan tüm İBB Wi-Fi noktaları, sınırsız internet kampanyasına dahil olacak.

Açıklanan verilere göre, İBB Wi-Fi 4 milyon abone sayısına ulaştı. Türkiye’nin en büyük ücretsiz internet ağı olan bu sistem, 7 bin 679 erişim noktada, anlık ortalama 100 bin kullanıcıya hizmet hizmet veriyor ve ortalama olarak her gün 3 bin 700 yerli, 700 yabancı yeni kullanıcı hizmete kaydoluyor.

İBB Wi-Fi‘nin yabancı kullanıcı sayılarına bakıldığında sıralama Rusya, Almanya, İran ve İngiltere vatandaşları diye gidiyor. İBB Wi-Fi hizmetinden en fazla faydalanılan noktalar ise “Beyoğlu İstiklal Caddesi, Sultanahmet, Kadıköy, Eminönü Meydanı ve Taksim Atatürk Kütüphanesi” diye belirtildi.

https://tr.sputniknews.com/turkiye/202010261043092348-istanbula-bayramda-ucretsiz-internet/

Yazar Hakkında

Admin

TeknolojiSeven.com admini.

Yazarın toplam yazısı:

266

Yorum yap (Bu yazıya ilk yorum yapan siz olun!)

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir