Kapatmak için ESC'ye basın

Google’ın her şey yolunda giderse 2021 yılının ağustos ayında tanıtacağı Pixel 5a, şirket tarafından ilk kez resmen kullanıldı. Pixel 5a’nın adı, Android Open Source Project’in kodlarında görüldü.
Google, önümüzdeki günlerde Pixel akıllı telefonlarının yeni üyelerinin tanıtımını yapacak. Bu akıllı telefonlar arasında yer alacak Pixel 4a’ysa şimdiden bu yılın en çok beklenilen telefonları arasında yer alıyor. Ancak 3 Ağustos’ta tanıtımı olan bu cihaz henüz tanıtılmamışken 2021’de çıkacak Pixel 5a’nın adı ilk kez resmen kullanıldı.

Muhtemelen 2021 yılının ağustos ayında tanıtılacak Pixel 5a, Android Open Source Project’te yaşanan kod değişiklikleriyle birlikte ilk kez Google tarafından resmen kullanıldı. Pixel 5a’nın yanı sıra Android Open Source Project’te Pixel 4a, Pixel 4a 5G ve Google’ın bu yılki amiral gemisi Pixel 5 de kendine yer buldu.

Aşağıdaki fotoğrafta görüldüğü gibi Google Pixel 5a adı ilk kez görüldü:

Google Pixel 5a Yakında Geliyor mu?

Pixel 5a’nın Google’ın kodlarında ortaya çıkmasıyla birlikte bu, 2021 yılında tanıtılacak akıllı telefonun ilk kez karşımıza çıkışı oldu. Google Pixel 5a akıllı telefonda nasıl bir donanım kullanacağı ve nasıl bir özellik bulunacağı hakkında net bir bilgi yok. Ancak bu konuda bazı tahminler var.

Google ve Güney Koreli teknoloji devi Samsung’un Google için bir işlemci üretmeye çalıştığı iddialarına rağmen Google, muhtemelen Pixel 5a akıllı telefonunda kendi işlemcilerine yer vermeyecek. Google’ın kendi işlemcileri çok büyük ihtimalle 2021’in amiral gemisi Pixel 6’yla birlikte karşımıza çıkacak.

Pixel 5a işlemci olarak Qualcomm’un işlemcilerini kullanmaya devam edecek. Qualcomm, bu yıl bitmeden yeni işlemcisi Snapdragon 875’i ve 875G’yi tanıtacak. Bununla birlikte şirket, 2021 yılında muhtemelen birini Pixel 5a’da göreceğimiz daha uygun fiyatlı ve daha az güçlü yeni işlemcilerini de tanıtacak.

https://www.webtekno.com/google-2021-pixel-5a-adi-ilk-kez-resmen-kullanildi-h97421.html

Yazar Hakkında

Admin

TeknolojiSeven.com admini.

Yazarın toplam yazısı:

266

Yorum yap (Bu yazıya ilk yorum yapan siz olun!)

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir