Kapatmak için ESC'ye basın

Volkswagen’in ID serisi elektrikli araçlarıyla birlikte firmanın satış stratejisinde bazı değişiklikler meydana geliyor. Bunlardan en belirgini satışların artık internet üzerinden yapılması olacak.

Volkswagen tarafından yapılan açıklamaya göre firma elektrikli araçlarıyla birlikte satış stratejisini de değiştiriyor. Bu değişiklikle birlikte Volkswagen’in ID serisi elektrikli araçlar başta olmak üzere sonraki elektrikli modeller de sadece internet üzerinden satılacak.

Volkswagen, Elektrikli Araçlarını Sadece İnternet Üzerinden Satacak

Volkswagen elektrikli otomobillerin potansiyel müşterileri, direkt olarak internet üzerinden istedikleri aracı seçebilecek ve ardından tercih ettikleri satıcıyı işaretleyebilecekler. Bu sayede satıcıya gidildiğinde maruz kalınacak pazarlama konuşmalarını da engellemek isteyen firma, test sürüşlerini de internet üzerinden randevu vererek gerçekleştirecek. Satıcı şubelerin ekonomik olarak zarar görmelerini engellemek için de araçların internet üzerinden yapılan alım işlemlerinde şube komisyonu toplam tutarın içinde yer alacak.

Yeni sistem dünya çapında Volkswagen bayileri tarafından uygulamaya geçirilecek ve ilk bölge Volkswagen ID 3 ile Avrupa olacak. Elektrikli araçların otomotiv endüstrisini şekillendirdiği bir diğer bölüm de bu sayede satış şekilleri oldu.

Yazar Hakkında

Admin

TeknolojiSeven.com admini.

Yazarın toplam yazısı:

266

Yorum yap (Bu yazıya ilk yorum yapan siz olun!)

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir