Kapatmak için ESC'ye basın

Yeni Half Life oyunu satışa sunuldu!

Valve’in uzun süredir üzerinde çalıştığı, beklenen yeni Half Life oyunu satışa başladı. Half Life Alyx hakkında tüm detaylar yazımızda.

FPS denildiğinde akla gelen ilk serilerden biri olan Half Life tam 13 yıl aradan sonra oyuncuların merakla beklediği yeni oyunuyla aramızda.

Valve’in geçtiğimiz sene tanıttığı ve uzun bir süredir üzerinde çalıştığını açıkladığı Half Life Alyx geçtiğimiz gün itibariyle raflardaki yerini aldı. Steam’de 92TL’lik fiyatıyla satılan oyunun oyunculara en büyük dezavantajı ise sadece VR gözlük ile oynanabilmesi.

Half Life Alyx Oynamak için Bunlardan Birine Sahip Olmak Gerekiyor

Başka bir değişle yeni çıkan Half Life oyununu tecrübe edebilmek için Valve Index, HTC Vive, Oculus Rift, Oculus Quest ya da Windows Mixed Reality cihazlarından birisine sahip olmanız gerekiyor. Eğer bu sanal gerçeklik gözlüklerinden birine sahipseniz çok güzel macera sizi bekliyor demektir.

Oyunu ilk oynayanların puanlarının mükemmel olduğunu söyleyebiliriz. Hali hazırda Half Life Alyx ortalama puanı 93. Uzun bir süredir Metacritic üzerinde bu kadar yüksek ortalamaya sahip oyun görülmemişti.

Bu arada sanal gerçeklik gözlüğünüz yoksa da üzülmeyin. Oyunu YouTube üzerinde oynayanların videolarına göz atarak, yeni Half Life deneyimine eşlik edebilirsiniz.

Eğer oyunun nasıl başladığını merak ediyorsanız, IGN tarafından yayınlanan ilk 17 dakika videosuna aşağıdan göz atabilirsiniz.

Dip not olarak belirtelim. Belki “kaç para bir sanal gerçeklik gözlüğü” diye merak eden oyuncular olabilir. En ucuzu 5000 TL – 10.000 TL civarlarında.

Videosu:

Yazar Hakkında

Admin

TeknolojiSeven.com admini.

Yazarın toplam yazısı:

266

Yorum yap (Bu yazıya ilk yorum yapan siz olun!)

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir