Kapatmak için ESC'ye basın

GTA 6 Ne Zaman Çıkacak? Grand Theft Auto 6 Ne Zaman Çıkıyor?

Yeni yayınlanan raporlar, koronavirüs nedeniyle GTA 6’nın 2021 yılında piyasaya sürüleceğini gösteriyor.

Grand Theft Auto, yani GTA’nın her oyunu milyonlarca kullanıcı tarafından oynanan en iyi oyun serilerinden bir tanesi.

Özellikle 2013 tarihinde yayınlanan GTA 5 ile satış rekorları kıran oyun, aradan 7 8 yıl geçmesine rağmen hala en çok oynanan oyunlardan biri. Ayrıca geliştirici şirket, oyunun online sürümüne sürekli güncellemeler getirerek günümüzde de popüler olmasına olanak sağlıyor.

2018’de belirtilen rakamlara göre tam 95 milyon adet satan GTA 5, yavaş yavaş yerini GTA 6’ya bırakmaya hazırlanıyor.

Her ne kadar oyunla ilgili şimdiye kadar fazla bilgi bulunmasa da 4Chan isimli site, oyunun 25 Mart tarihinde tanıtılacağını iddia etmişti. Fakat son gelen raporlar, oyunun tanıtılsa bile 2021’de piyasaya sürüleceğini gösteriyor.

GTA 6 Gelecek Yıl Piyasaya Çıkacak

Rockstar’ın ana şirketi Take-Two Interactive tarafından yayınlanan yeni raporlar, GTA 6’nın 2021 yılında PlayStation 5 ve Xbox Series X konsollarında bulunacağı gösteriyor. Şirket, büyük ihtimalle oyunun PC sürümünü de yayınlayacak, ancak şimdilik bir bilgi bulunmuyor.

Bu raporda, Rockstar’ın ana şirketi Take-Two’nun koronavirüs nedeniyle oldukça etkilendiğini gösteriyor. Şirket, salgın nedeniyle birçok ofisini ve stüdyosunu kapattı. Her şirket gibi evden çalışma sistemine geçti.

Ancak koronavirüs salgını, şirketin hisselerini bir hayli düşmesini sağladı.

Rockstar’ın üzerinde çalıştığı GTA 6’nın geliştirilme süreci şu an için oldukça yavaşladı. Şirket, oyunun yapımı için acele etmeyecek ve gelecek yıla GTA 6’yı sorunsuz bir şekilde piyasaya sürmesi bekleniyor.

Video:

Yazar Hakkında

Admin

TeknolojiSeven.com admini.

Yazarın toplam yazısı:

266

Yorum yap (Bu yazıya ilk yorum yapan siz olun!)

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir