Kapatmak için ESC'ye basın

2020 yılı içinde değeri neredeyse dört kat artan Bitcoin, gün içinde 28 bin 500 dolar barajını aşarak en yüksek değer rekorunu bir kez daha kırdı. Ethereum ise son 24 saatte biraz değer kaybetti.
Aralık ayında ani yükselişe geçen popüler kripto para birimi BTC, değerlenmeye devam ediyor. Sadece son bir hafta içinde yüzde 20‘nin üzerinde değer kazanan Bitcoin, bugünkü işlem gününde 28.572 doları görerek yeni bir rekor daha kırdı.

Bu yıl Bitcoin, genel olarak bir yükselişe sahipti. Fakat bu yükseliş, aralık ayında her zamankinden daha büyük bir ivme kazandı. Bitcoin kripto para biriminin değeri, yalnızca bu ay içinde yüzde 47 artış gördü.

Şu anda 1 Bitcoin, 207 bin 602 TL

Bitcoin, gün içinde 28 bin 500 dolar barajını geride bırakmış olsa da sonrasında 28 bin 183 dolar seviyesine kadar geriledi. Ayrıca Bitcoin, Türk Lirası karşısında da değerini artırmaya devam ediyor ve an itibarıyla 1 Bitcoin, 207 bin 602 TL‘ye gelmiş durumda.

Diğer popüler kripto para birimi olan Ethereum ise son 24 saatte küçük bir değer kaybı yaşamış durumda. Ay başından bu yana Bitcoin ile benzer şekilde yüzde 20’nin üzerinde değer kazanan ETH, son 24 saatte ise yüzde 2’ye yakın değer kaybetti.

Yazar Hakkında

Admin

TeknolojiSeven.com admini.

Yazarın toplam yazısı:

266

Yorum yap (Bu yazıya ilk yorum yapan siz olun!)

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir