Kapatmak için ESC'ye basın

AMD teknoloji devinin yeni nesil ekran kartı Radeon RX 6800 XT‘nin yeni bir AIB sürümü gün yüzüne çıktı. Tamamen siyah renge sahip bu ekran kartının hangi AIB ortağı tarafından üretildiği henüz belli değil.

AMD, birkaç hafta içerisinde Radeon RX 6800 XT ekran kartlarını, çıkıştan birkaç hafta sonra çıkacak olan AIB modelleriyle aynı zamanda satışa sunulacak. Bu AIB modellerinden bir tanesi olan Radeon RX 6800 XT Nitro+, daha önce AMD’nin AIB ortağı Sapphire Technology tarafından gösterildi.

AMD Radeon RX 6800 XT Black Edition Hazırlanıyor mu?

 

AMD Radeon RX 6800 XT Black Edition Yakında Piyasaya Sürülebilir

Radeon RX 6800 XT’nin siyah bir sürümü olan Radeon RX 6800 XT Black Edition, Çin’deki bir sosyal medya platformunda sızdırıldı.

Wccftech‘te yer alan habere göre Radeon RX 6800 XT Black Edition, soğutma ve PCB tasarım referanslarına sahip ve bunun özel bir modlama olmadığı, sadece belli bir üretici tarafından satılacak bir perakende ürünü olduğu söyleniyor. Şu an bu üreticinin kim olduğu henüz belli değil ancak yakında bunun ortaya çıkacağı bekleniyor.

Standart Radeon RX 6800 XT’de, gri ve siyah olmak üzere iki renk bulunuyordu. Ekran kartının arka plakasının gri renk tercih edilmişti. Radeon RX 6800 XT Black Edition ise arka plakası da dahil olmak üzere tamamen siyah renkten oluşuyor.

Ekran kartında siyah renk olmayan sadece iki nokta bulunuyor. Gümüş rengi kullanılan fan kanatları ve aynı renk ile markanın isminin yer aldığı RADEON” yazısı.

https://wccftech.com/amd-radeon-rx-6800-xt-black-edition-graphics-card-spotted/

Yazar Hakkında

Admin

TeknolojiSeven.com admini.

Yazarın toplam yazısı:

266

Yorum yap (Bu yazıya ilk yorum yapan siz olun!)

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir