Kapatmak için ESC'ye basın

WWDC 2020 etkinliğinin başlamasına sadece 6 gün kaldı fakat iOS 14 için gelen haberlerin ardı arkası kesilmiyordu. Bu sürüme ait olduğu iddia edilen kodlarda yeni iMac modelleri için hazırlanan kod satırları bulundu.

iOS 14 Yeni iMac Modelleri İçin de Katkıda Bulunacak

Apple’ın sızdırıldığı haber edilen ilgili kod satırlarında iMac modelleri için yeni bir tasarım hazırladığı duyuruldu. iFinder isimli bir Twitter kullanıcısı, önümüzdeki yıllarda piyasaya sürülecek olan iMac cihazları hakkında bir paylaşım yaptı.

iOS 14 Sayesinde Bir Özellik Keşfedildi

iFinder, yeni nesil iMac cihazlarının şu anda piyasada bulunan iMac cihazlarından daha ince bir çerçeveye sahip olacağını öne sürdüğünü dile getirdi. Bazı kaynaklar, bu modellerin AMD imzalı Ryzen işlemcilerinin tarafından destekleneceğini söylüyor.

Söz konusu olan ince çerçeveli bu iMac ürünlerinde T2 güvenlik yongasının da kullanılacağı düşünülüyor. Elbette bu bilgiler şimdilik bir iddiadan öteye geçemiyor. Zira Apple henüz bu konu ile ilgili bir açıklama yapmadı.iOS 14 Sayesinde Bir Özellik Keşfedildi

iOS 14 Sayesinde Bir Özellik Keşfedildi

iFinder tarafından hazırlanan görsele baktığımızda yeni nesil iMac’in Pro Display XDR cihazına benzediğini görüyoruz. Rus kullanıcı, bu tasarımı beğendiğini dile getirdi.

Yazar Hakkında

Ece

Yazarın toplam yazısı:

5

Yorum yap (Bu yazıya ilk yorum yapan siz olun!)

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir