Kapatmak için ESC'ye basın

Yoğun, tehlikeli ve zorlu koşullarda çalışmak için en iyi dizüstü bilgisayarları kapsayan en iyi dizüstü bilgisayarlar listemize hoş geldiniz.

Bu listedeki her dayanıklı dizüstü bilgisayar, uzun süre dayanacak şekilde üretilmiştir ve damlalara, darbelere, suya, toza ve aşırı sıcaklıklara dayanabilir. Yani, bunlar dünyanın en ince veya en hafif dizüstü bilgisayarları olmasa da, cihazınıza zarar vermekten endişe etmeden çalışmanızı sağlayan sağlam bir yapı kalitesi sunarlar.

En iyi dizüstü bilgisayarlar, yüksek basınç, aşırı ıslak ortam ve hatta sıvıya maruz kalmadan, sert ve sağlam kılıflarla üretilmiştir. Bu dizüstü bilgisayarların hayatta kalmasını sağlamak için, zorlu testlere tabidirler, böylece onları görev için oluşturulduklarından tamamen güvenle kullanabilirsiniz.

Bu nedenle, yoğun bir çalışma alanında çalışıyor olsanız da, dünyanın en tehlikeli yerlerinde çok fazla zaman geçirseniz ya da sadece sakar olsanız bile, mükemmel sağlam dizüstü bilgisayarı bulmanıza yardımcı olacağız.

1. Dell Latitude 14 Rugged Extreme

En Dayanıklı Su Geçirmez Laptoplar

-İşlemci: Intel Core i3-6100U

-Ekran Kartı: Intel Graphics 520

-RAM: 4 GB

-Ekran: 14 inç 1366 x 768

-Depolama: 128GB SSD

-Bağlantı: WiFi, Bluetooth, isteğe bağlı GPS, LTE

-Ağırlık: 3.9kg

-Boyutlar: 356 x 246 x 52mm

-Çok sağlam tasarım

Gezegenin fırlatabileceği her şeyi kaldırabilecek bir dizüstü bilgisayar arıyorsanız, ellerinizi Dell Latitude 14 Rugged Extreme’e götürmek isteyeceksiniz. Bu noktada biraz eski, ama bu neredeyse önemli değil. Hala askeri standart gereksinimlerini karşılayan iyi tasarlanmış sağlam bir dizüstü bilgisayar. Sert bir magnezyum alaşımlı yapı, şok emici kasaya sahiptir, toz, kum ve suya karşı IP65 sertifikalıdır – aşırı sıcaklıklara bile dayanabilir. Dell’in diğer kataloğunda olduğu gibi, Dell Latitude 14 Rugged Extreme’i istediğiniz gibi ya da karşılayabileceğiniz şekilde yapılandırabilirsiniz.

2. Dell Latitude 14 Rugged

En Dayanıklı Su Geçirmez Laptoplar

Dell’den harika, sağlam bir dizüstü bilgisayar

-CPU: Intel Core i5-6300U işlemci

-Ekran Kartı: AMD Radeon R7 M360

-RAM: 8 GB

Ekran: 14 inç 1920 x 1080

-Depolama: 128GB SSD

-Bağlantı: WiFi, Bluetooth, GPS, LTE, Ethernet

-Ağırlık: 1.9 kg

-Boyutlar: 347 x 243 x 44.4mm

Dell, en iyi dizüstü bilgisayarlar söz konusu olduğunda bir ev adıdır, ancak şu anda hala en iyi dizüstü bilgisayarları üretmektedir. Örneğin, Dell Latitude 14 Rugged, sağlam bir dış kabuğu, 6. nesil Intel Core işlemci ve özel AMD Radeon grafik kartı dahil olmak üzere kategori için yeterince güçlü hızlı bileşenlerle birleştiren sağlam bir dizüstü bilgisayardır. Ekran bile iyi, dışarıda kullanımı rahatlaştıran mat bir yüzey sallanıyor – muhtemelen en çok kullanılacak yer. Bir numaralı seçimimizin daha az “aşırı” versiyonu, ancak şu anda piyasadaki en iyi dizüstü bilgisayarlardan biri.

3. Panasonic Toughbook CF-33

En Dayanıklı Su Geçirmez Laptoplar

Sağlam 2’si 1 arada dizüstü bilgisayar

-CPU: Intel Core i5-7300U işlemci

-Ekran Kartı: Intel HD Graphics 620

-RAM: 8 GB

Ekran: 12 inç 2160 x 1440

-Depolama: 256GB SSD

-Bağlantı: WiFi, Bluetooth, GPS, LTE, Ethernet

-Ağırlık: 2.76kg

-Boyutlar: 313.0 x 288.4 x 46.1mm

-İkisi bir arada tasarım

En iyi 2’si 1 arada dizüstü bilgisayarlardan birini istiyorsanız, ancak ilk şansın yarısını yakalayacak gibi bir şey istemiyorsanız – Panasonic Toughbook CF-33 tam size göre. Bu ikisi bir arada, en sağlam dizüstü bilgisayarların sahip olmadığı bir esnekliğe sahiptir. Hisse senedi alırken ve notları not ederken taşıması kolay bir şeye ihtiyacınız varsa, tablet modu harikalar yaratacaktır. Ardından, bazı belgeleri yazmanız gerekiyorsa, klavyeyi ekleyebilir ve rahatça yazabilirsiniz. Pahalı olabilir, ancak gerçekten tek dayanıklı ve 2’si 1 arada dizüstü bilgisayarlardan biridir.

4. HP ProBook x360 11 G1 EE Dizüstü Bilgisayar

En Dayanıklı Su Geçirmez Laptoplar

Sağlam bir dizüstü bilgisayar

-CPU: Intel Celeron N3350 işlemci

-Ekran Kartı: Intel HD Graphics 500

-Bellek: 2 – 8GB

-Ekran: 11.6 inç 1366 x 768

-Depolama: 128GB SSD

-Bağlantı: WiFi, Bluetooth

-Ağırlık: 1.35kg

-Boyutlar: 207 x 302.4 x 19.9mm

-İyi fiyat

-İnce ve hafif

HP ProBook x360 11 G1 EE’nin ilk bakışta normal bir dizüstü bilgisayar olduğunu düşünebilirsiniz. Bununla birlikte, daha derine daldığınızda, gözle tanışmaktan daha fazlası olduğunu göreceksiniz. Büyük damlalar ve tehlikeli ortamlar için tasarlanmamış olsa da, çoğu günlük kullanıcı için hala en iyi dizüstü bilgisayarlardan biridir – günlük dizüstü bilgisayarlardan daha fazla darbelere, damlalara ve sıvılara dayanacak şekilde üretilmiştir. Bu, endüstriyel kauçuk gövde, dökülmeye dayanıklı klavye ve Corning Gorilla Glass 4 ekranından kaynaklanmaktadır. Bu listedeki diğer sağlam dizüstü bilgisayarlar kadar sağlam olmayacak, ancak kolayca taşınabilir ve ekran çevrilebilir – sağlam bir 2’si 1 arada dizüstü bilgisayar.

5. Lenovo ThinkPad 11e

En Dayanıklı Su Geçirmez Laptoplar

-CPU: Intel Core i3-6100U işlemci

-Ekran Kartı: Intel HD Graphics 520

-RAM: 8 GB

-Ekran: 11.6 inç 1366 x 768

-Depolama: 128GB SSD

-Bağlantı: WiFi, Bluetooth

-Ağırlık: 1.5 kg

-Boyutlar: 300 x 210 x 22.3mm

-İyi performans

-Sağlam tasarım

Daha önce bahsettiğimiz HP ProBook x360’a benzer şekilde, Lenovo ThinkPad 11e daha standart bir dizüstü bilgisayar gibidir, bu da biraz sağlamdır. Yine de, Lenovo’nun daha sağlam girişler içerdiği ve 90 cm’ye kadar damlalarda hayatta kalabileceği için bu cihazın yapımına çaba gösterdiğini söyleyebilirsiniz. Ayrıca, en zorlu koşullardan kurtulabilen bir dizüstü bilgisayar yapan askeri özelliklere de sahiptir. Dahası, günlük işler için yeterli işlem gücü sunarken, uygun fiyatlı.

Yazar Hakkında

Admin

TeknolojiSeven.com admini.

Yazarın toplam yazısı:

266

1 Yorum

  • Su geçirmeyen pcler ve özelliklerine diyecek yok :)) fakat çoğu işlevi telefonlar görebiliyor suyun içindede kullanılabiliyor.tabiki ihtiyaç meselesi o ayrı birşey

  • Yorum yap

    E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir